Růže

Růže

Anotace: ...

Poupátko vykvetlo…
To na znamení našeho nového přátelství
A protože jsme pilně zalívali
Ani jsme se nenadáli
A vykvetla nám růže
Byla červená, spanilá, krásná
Byla obdivuhodná…
Mezi námi nebylo jen přátelství
Mezi nás přišla láska
Ale my jsme byli natolik zaslepeni krásou
A tolik jsme se jí báli,
Že jsme zavřeli oči
A tak slepě chodili jsme vedle sebe
A dělali jako by růže stále jen poupě bylo
Ale pak…
Odvážili jsme se oči otevřít
Jaké však bylo překvapení,
Když místo růže spatřili jsme jen
Zvadlé okvětní lístky
Bylo pozdě…
Pocit zklamání, prázdnoty, nenaplněné lásky…
Aniž by jsme si cokoliv řekli,
Došlo nám, že
Uvadla růže, uvadli jsme my…

Víš, pozděj…až to nebude tak bolet
Chtěla bych tě vzít za ruku
A zavést tam, kdy předtím růže kvetla
A tam vypěstovat nové poupě
Semínko už máme,
Teď stačí jen chtít
Chtít být zase kamarádi…
Ale už nikdy nic víc…
Autor Michelle.cz, 19.10.2004
Přečteno 1209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí