Kam se vytrácí láska?

Kam se vytrácí láska?

Anotace: ..

Pryč
Všechno je pryč…
Kam se vytrácí láska?
Prchá jako pára k nebesům?
Praskne jako pouťový balónek?
Ztratí se jen tak?
Kam chodí?
Proč odchází?

Ptám se Tě...
a Ty jen zarytě mlčíš..
sám teď totiž nevíš
Autor Michelle.cz, 19.10.2004
Přečteno 911x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí