Miloval jsem dívku

Miloval jsem dívku

Anotace: Každý začátek má i svůj konec.Některé věci skončí dříve než začnou,některé trvají déle ale i přesto jednou skončí

Sbírka: Láska je stopa ve sněhu

Miloval jsem dívku
jež červená líčka měla.
Miloval jsem dívku
jež na mě zapomněla.

Miloval jsem dívku
která pro mne byla snem,
Miloval jsem dívku
kterou jsem nyní zatracen.

Miloval jsem dívku
které úsměv neustále tváře zdobil,
Miloval jsem dívku
ale ted jako bych jí vadil.
Autor greapy, 21.03.2009
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední verš se moc hezky nečte, ale krásný

27.03.2009 18:21:00 | lady_esik

ale teď jako bych jí vadil

žiaľ, poznám to tiež
hlavu hore, asi nebola tá pravá

22.03.2009 02:08:00 | zlomeny srdce

A já myslela,že kluci co takhle píšou básně o dívce už vymřeli.
Mně se ta básnička líbí.

21.03.2009 21:15:00 | Manfred Q

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí