Miluj Tě

Miluj Tě

Anotace: Napsáno už hodně dlouho...

Pomalu si vstříc kráčíme,
víme, že se blíží čas,
už jen dlouhých 14 roků,
hledala jsem Tebe v nás.

Našla jsem Tě v hloubce lesů,
v kráse tichých motýlů,
růži květ se sklání k vodě,
Ty se skláníš pro víru.

Klidná víra Tvého srdce,
možná kousek z lásky má,
ledy plujou kolem Tebe
s hřejivýma rukama.

Oni jsou voňavé jak křehké vánky,
Tvých očí rtů i polibků,
do Tvých dlaní skryju sebe
a nebojím se následků.

Bude to jen malá oběť
daná Tobě lásko má,
miluji Tě neskonale,
budu stále jenom Tvá.
Autor zlutasekk, 21.03.2009
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., mimi1000, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž láska je oboustranná a věčná :o)

23.03.2009 21:20:00 | NikitaNikaT.

prajem ti, aby bola tá láska opätovaná

22.03.2009 02:06:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí