Sobota 28.

Sobota 28.

Anotace: Co říct..:o))

Říkáš mi nevzpomínej,
ale ono je to krásné
mít něco uvnitř sebe,
co Ti nikdo nemůže vzít.

Je to někdy jak letní bouřka,
kterou občas oba prožíváme,
vnitřní svět bojuje s přetvářkou
a zvítězí láska.

Laska! Co to je?
Pro mě slova neznamenají nic,
ale mnoho,
velmi mnoho pro mé srdce.

Jsme si někdy cizí,
já a mé srdce,
umí a chce milovat,
Tvůj svět, který je tak krásný a nepoznaný.
Autor zlutasekk, 22.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., K.a.Z, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, je to zajímavé pojetí.

23.03.2009 21:26:00 | NikitaNikaT.

veľmi zaujímavé a podnetné myšlienky - celá prvá sloka napríklad
a určite: Jsme si někdy cizí,já a mé srdce
často to tak cítim

22.03.2009 14:47:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí