Promiň

Promiň

Anotace: ...už nikdy víc

Ne, neříkej nic
Mlč.
Odejdu, stejně tiše jako jsem přišla…
Myslela jsem, že o mou přítomnost stojíš…
Myslela jsem špatně
Promiň, že jsem Ti sebrala několik týdnů,
které jsme spolu prožili…byl to Tvůj život…a já Ti do něj vlezla
Moc se omlouvám…
Už nikdy se nestane, že bych Ti zas zkřížila cestu
O to se postarám
Zapomeň na mě.
Zapomeneš určitě lehce….nikdy jsi mi neměl rád
Ale já Tebe ano
Ale pozdě jsem zjistila, že jsem Ti na obtíž
Tak se Ti teď omlouvám, za to, že žiju
Sbohem
Autor Michelle.cz, 19.10.2004
Přečteno 1064x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí