První slova jsou nejtěžší

První slova jsou nejtěžší

Anotace: Oslovit,nebo čekat?Oslovit!Ale..jak se k tomu dostat.. Prosím okomentujte:)

Znám bohužel jen jméno tvé,
pro mě je velmi hodnotné,
tvé chyby si vůbec nepřipouštím,
šla bych k tobě mořem i pouští.

Ve vzpomínkách v mé hlavě
vybavit si tě dokážu hravě.
Jak vypadáš a jak se tváříš
i v temné noci pro mě záříš

Sním,že jednou tě oslovím
do svých sítí tě ulovím

(Sice je to jen má fantazie
mám aspoň o kom před spaním snít
vězte,že v mých snech to žije
i tam mě dokáže oslnit)

Těším se až tě uvidím
lidem kolem tak závidím,
že pozorovat tě mohou celý den
mohou ti popřát hezký den

Seberu odvahu a bavit se s tebou začnu
svou novou kapitolu tím načnu.
Nebudu sedět a očekávat tebe
pomoc najdu jen u sebe

Kolik času jsem už promeškala.
Proč já vlastně čekala?
Až půjdu sama a uvidím tě
přeju si,přeju,ať oslovím tě

Musím zůstat v klidu
jsi přece jen muž,malá část lidu.
Pro mě si mnohem víc
a já svému srdci vyjdu vstříc

Při pohledu na tebe
pohltí mě hrůza,
ty nejsi odtud,ale z nebe
v mým básních má můza
Autor Manfred Q, 22.03.2009
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Dubínek, zlomeny srdce, lucajda89
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

j je to dobre,taky mam stejny problem =))

22.03.2009 19:53:00 | Dubínek

Ale nezkazím si pak sněním svůj -žádný- milostný život?

22.03.2009 15:28:00 | Manfred Q

snívaj
neponáhľaj sa
to snívanie je častokrát krajšie ako skutočnosť
realita ťa môže prevalcovať
snívaj

22.03.2009 14:53:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí