Bez možnosti úniku

Bez možnosti úniku

Anotace: spíše vyzvání než vyznání

Dotek Tvé ruky
vryl se mi
do paměti.

Ale jinak mi
celý mizíš.
Jako při krytí
útoku.

Neuvěřitelnou
rychlostí.

Kdybys mi tak
nechyběl,
ani bych si
nevšimla.

Ten dotyk pálí
jako rána dýkou,
které jsem se
nestihla vyhnout.

Odpusť, musím
ještě trénovat.

Kryty a doteky.

Abych se s Tebou
mohla utkat. Jednou.

Bez ohledů.

Bez možnosti
úniku...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 22.03.2009
Přečteno 489x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, Holis, bosonožka, enigman, jedam, Vlk v rouše, ziriant, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do něžného souboje...

23.03.2009 13:22:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí