Já...

Já...

Anotace: a přece jiné já

Jsem to já,
ale s Tebou jiná
Tu jinou ty chceš
A mně zavrhneš
Dokážu být takovou jakou chceš
Ale to je pak jen čistá lež
Byl to omyl
Jen sen, to on Tě za nos vodil
Byla to špatná hra
Víc bych to neudělala znova
Ale je už pozdě
Miluješ mě a já Tebe
Jenže já jsem jiná,
Ne ta, co Tě líbá
Chtěla jsem Tě vlastnit,
Chtěla jsem Tě mít.
Takhle zraním Tebe i sebe
A city půjdou do …
Autor Michelle.cz, 19.10.2004
Přečteno 681x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí