Naivka

Naivka

Anotace: ...

Rozevíráš dlaň
Prst po prstu rovnáš
To jak počítáš
Kolik dní jsi ho už neviděla
Prsty už dávno nestačí
V myšlenkách už zapisuješ po týdnech
A tobě pořád nedochází,
že už nikdy nepřijde…
Autor Michelle.cz, 19.10.2004
Přečteno 696x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí