Vůně muže

Vůně muže

Anotace: ...

Voníš
Můj milý
Jinak než růže
Jinak než kopretina

Cítím vůni muže

Ne východ, jsi západ slunce,
Ne čistý, jen ponurý,
Nejsi matná blýskavice,
Jež mne vždy pobaví…

Jsi standarta bez chápání
Odevzdám se bez udání
Neřeknu co cítím
To slovy vyjádřit -
Nelze a ty to asi víš

Nedělám si iluze že jenom o mně vnoci sníš
…Snad mi to nepotvrdíš…

Slunce zapadá a já tě opět vídám
Jen za nocí tě dlouze líbám

Jsi vášeň které propadám
Čím dál víc
Dnům novým se otvírám
Líbám nejen tvojí líc

„Chci tě,“
Šeptám tak,
Ať to nikdo neslyší

Buď mi ze všech nejbližší…

Múzo světlých dnů
Múzo temných nocí
Ďáble naší vášně
Buď nám ku pomoci…
Autor Ammazonic, 24.03.2009
Přečteno 446x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Seanko, enigman, NikitaNikaT., Hazentla, Jana M., Maura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkně smyslné

24.03.2009 19:33:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí