Zpráva z Nejhlubšího nitra

Zpráva z Nejhlubšího nitra

Anotace: Zkazila jsem to

Už velký krok jsem udělala
chci létat a zpívat tralala
tolik pěknách slov a vět
okouzlí a zkrášlí svět

Myslela jsem,že brána oteřena
já v náruči tvé sevřena
zůstala jsem před bránou stát
nic mě nebaví a nechci se smát

Zkazila jsem ve co jsem mohla
malým kamínkem jsem nepohla
teď už bude na vše pozdě
mohla bych...ale už je pozdě

Kde tolik slz se ve mně bere?
Z nejhlubšího nitra se ze mně dere
potřebuju povzbudit
z nejhoršího snu probudit
Autor Manfred Q, 24.03.2009
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyjádřené pocity...

24.03.2009 20:05:00 | diwabara

Hezky vyjádřené pocity...

24.03.2009 20:05:00 | diwabara

Povzbuzení bych poslala, nevím jak na to.

24.03.2009 17:02:00 | Kapka

Myšlenka se mi zdá dobrá, ale možná by to chtělo ji lépe zpracovat.

24.03.2009 15:05:00 | Zelená okurka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí