Snad víš...

Snad víš...

Anotace: doufám v to...

Srdce mé
Do tmy volat chtělo
Tvoje jméno
Cítit tvé dlaně
Vidět tvé oči
Mít tě u sebe

Srdce tvé
Mé jméno
Do tmy volalo
Pak i mé dlaně cítilo
V očích se utápělo
A u sebe mě mělo

Zůstali jsme
Spolu
Možná věčně
Možná načas

Hlavní však je
Že jsme spolu
Právě teď…
Ještě nevím
Jak vyznat se
Z mých citů k Tobě
Tajně však věřím,
Že naše srdce
Mluví za nás
A že Ty víš…
Autor Michelle.cz, 19.10.2004
Přečteno 874x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí