vnitřně se smát

vnitřně se smát

Anotace: ...

jako Mexico
zmučenej poutník
odchází z podniku
žár

jedna cesta
lesk tvejch kolejí
a rytmus srdce
ten rytmus.

zaprášený okna
poloprázdnej kufr
poloplnej
odcházíš.

cigareta po ránu
sázka a velký prachy
touláš se ve svejch očích
třesu se
skládám svojí pokoru.

můj život
moje avenue
rozevlátý bílý košile
tanec na posteli.

sem slunce
a ty můj západ.

.

vedem si ty svý hovory
Autor embryo v hlave, 24.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí