......

......

Anotace: ...........

Umírám každým večerem
za odvráceným nebem
při písni mylných myšlenek
svitajících nadějí hvězd
vychýlení z všedních cest
Sledujícím pohledem měst
šíří se zvěst o tajném přání...
Nemám zdání
zda plnit sny se dají
nebo jen fantazie si s námi hrají
V očích souhvězdí
místo srdce nebe
ach,...
jak z pocitu beznaděje mne zebe...
Ledové kry na stínech
lásky...co na duši
zanechávají vrásky...
Mléčnou dráhou unášet
se bez pocitů...
Neprocitnout..
létat nebeskými jiskrami
kde den je nocí
a noc dnem...
Kde nejsou konce
mezi fantazií a snem...
Planety obydlené jinými rasami
které za blízké kolem se vydávat
smí...
Jak za letních bouřek
v srdcích lidem na Zemi hřmí...
Nikdo neví, co ještě se smí...
Konec?
Hřích nemá hranic...
láska počátek
Asi se vše vrací nazpátek...
Autor padající do neznáma, 25.03.2009
Přečteno 332x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, malý lachtánek, strašidýlko-střapatý, jedam, Markéta Hl., labuť, Lenullinka, Kristine Clary-Aldringen, Házté, Flamy, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná...

26.03.2009 11:22:00 | malý lachtánek

krasne se to cetlo, i predstavit si to dovedu... fakt moc povedene

26.03.2009 08:21:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí