Smutná..

Smutná..

Anotace: berte to hypoteticky...a vůbec taky mi to nedává smysl ...jinak je to pro jeho veličenstvo Jiřího

Co je mi do toho,
kdo že tě má
co je mi do všeho
a možná,
jen možná mě znáš.

Spíš, ale ne,
snad je to náhoda
(jaká jsem,)
že nefunkční je dohoda.

Já jsem slušná, rovná holka,
ale jakej seš ty,
znám tě já?
A možná,
ale jen možná mě to žere.

City jsou sázka na všechno,
city jsou trpící Kristi,
stíháš do toho čísti,
možná,
ale jen možná záhodno.

a záhodno
to je sáh na dno...
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, jesterka, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

má to rychlý spád a svým způsobem se mi to líbí

25.03.2009 21:51:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí