Odpověz,... prosím...

Odpověz,... prosím...

Anotace: jen jednu větu... nic víc nechci.. už ne..

Stačí odpovědět mi jednou větou,
víc nebudu se ptát,
proč slova se mi pletou
a kde beru sílu pořád dál lhát.
Odpověz prosím na jednu otázku,
na tu co stále bolí,
dost bylo ukrytých obrázků
a špatně zahraných rolí.
Růžový svět už dávno nevidím,
zbývá mi jen volný pád,
čas od času jen závidím,
tomu, koho máš tak rád.
Autor hellowik, 26.03.2009
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Chonglee, LucQa, strašidýlko-střapatý, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Rozumím Ti..

26.03.2009 19:01:00 | LucQa

moc krasne napsane...

26.03.2009 18:52:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí