Romantická

Romantická

Anotace: ...

Ležím a vzpomínky hlavou prolétnou,
Srdce se dotknou a jdou dál –
A já si v té chvíli přeji, abys u mě byl a spal…

Tvé oči ve své hlavě vidím tak ostře, jako bys byl se mnou
A doufám, že k tomu dojde, ne dnes, ne zítra, ale jednou…

Odráží se zážitky,
Míjí srdce mé,
Ubližuje sobě,jiným,
Moje ostré ne…

Co chci a proč tu jsem,
Ty jsi můj chvilkový sen
A vzpomínky na Tvé dlaně
Zaplaví mne touhou nečekaně…

Ač romantická, nedusí mne žádný cit
A jsem ráda, když s Tebou můžu být…
Mé srdce rozespalé a minulost ho tíží,
Cítím, že s Tebou se nedostanu do potíží…

Jsi něžný a zároveň tak vzdálený,
Jsi můj princ, ač ne bezcitný, divoký a plamenný –
Pohled Tvůj mne přitahuje,
Objetí Tvé svazuje,
Dotkni se mě ozvěnou své duše
A já budu Tvoje buše
Ve které snadno zabloudíš
A třeba mé srdce odloudíš…
Autor Ammazonic, 27.03.2009
Přečteno 620x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, NikitaNikaT., Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí