Já a Ty

Já a Ty

Anotace: Jsem tady jen pro tebe, tak neodháněj mne od sebe....

Sbírka: Jsem tu jen pro tebe...

Někdy mě zlobíš, ale miluji tě.
Někdy mě trápíš, ale chci tě.
Když jsi smutný, pohladím tě.
Když jsi na dně, podržím tě.
Vždycky má lásko budu s tebou.
Ať mě hřeješ, nebo si jen hraješ.
Nikam ti neodejdu
a po cestě s tebou půjdu.
Ať je z bláta nebo louží.
Ať nad hlavou mraky krouží.
Ať je léto nebo sníh,
vždy máš mé srdce na svých dlaních.
Tak se na něj podívej
a jeho lásce naslouchej.
Jen jedno to říci chce,
a to že Miluji tě.
Autor Wolfindark, 28.03.2009
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Frosty28
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásné vyznání...

26.04.2009 13:29:00 | strašidýlko-střapatý

Moc pěkné, akorát by to chtělo sem tam vybrousit rým, ať je to dokonalé.;-)

28.03.2009 12:52:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí