Když láska každým dnem stoupá.....

Když láska každým dnem stoupá.....

Anotace: Každý den je nový, a ve mě i nový cit se tvoří. Každým dnem je silnější a tím bolestivější...

Sbírka: Jsem tu jen pro tebe...

Teď do postýlky ulehám
a jen tebe v mysli mám.
Už nechce se mi spát,
ale jen s tebou se smát.
Když s tebou se na svět dívám,
jen jedno ti říkám.
V tvých očích vidím tajný svět
a chci tam s tebou odletět.
Tam problémy by nebyly,
jen spolu bychom letěly.
Tam kvete láska jen,
tam byl by každý den jako sen.
Každý den s tebou,
je pro mě výhrou.
Já chtěla bych tě unést ve spánku,
pod polštářem trocha heřmánku.
Šeptala bych ti do ouška tiše,
že miluji tě z celé duše.
Já jn bojím se ti říct,
že miluji tě čím dál víc.
Autor Wolfindark, 28.03.2009
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Frosty28
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Některé verše jsou moc pěkné!

28.03.2009 12:48:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí