Matěj

Matěj

Anotace: sny a víra byli moc ale láska dokáže zničit všechno... titulek je věnováním

jedna velká lež
je to svět ve kterém žiju
stíny nad mou hlavou křičí běž jen běž
když smutkem kráčím a o pravdu se biju

věřila jsem v pravdu
že láska hýbe světem
je to jako v pořadu
žij a víru nechej dětem

chtěla jsem být ještě dítě
snila jsem svůj sen
žila jsem ve vlastním světě,
věřila a doufala v každý další den

pak jsi přišel ty
nabízel jsi krásnou lež
já nedělala drahoty
a jak princezna, vystoupala v nejvyžší věž

čekala jsem dlouhý čas
že se pro mne vrátíš
psk přišel ke mně temný hlas
a řek, že mou lásku ztratíš

nevěřila jsem mu ani hlásku
věřila jsem v naší lásku
čekala jsem dál a dál
a jednou si tam zase stál

díval jsi se mým směrem
postávals tam mezi dveřmi
viděls už jak v před se derem
dals mi ruku a řek jen ,,věř mi"

věřila jsem
snad až moc
v náručí tvém
trávila jsem den i noc

chtěla bych dál věršovat
náš konec sem napsat

nemůžu však,
nemám sil
snas se na nás temný mrak
a všechnu lásku zahubil

chtěla bych to dokončit
dopsat poslední verš pohádky
chtěla bych to pozměnit
aby sen byl delší, ne tak krátký

nemohu však
lhala bych
bylo to tak
krátké a smutné jak fetákův poslední vpich

závěrem snad říci jen
že svět je veliký a zlý
láska že je lží a milovat je sen
a že pohádka nese méno tvý...
Autor Likynka, 28.03.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí