odpověd

odpověd

Anotace: odpověd na tvůj verš

strach z lidí dělá zoufalce
strach zahazuje všechny šance
ze strachu lidé dělaj to co nechtějí,
protože se bojí, že ztratí toho koho milují

Ztratit lásku jak je jednoduché
ráda bych věřila že je to jinak
že jsem nevěřila prosté lží bezduché
rýda bych věřila že nebyla jsem láskou vinna

chtěla jsem tě milovat
nad láskou se slitovat
chtěla jsem věřit
smutek svůj zčeřit

narušit hladinu
klidného zmírání
hodit kamenem, jista si že neminu
a líbat tě při svítání

chtěla jsem být štastná
a chtěla jsem aby ty jsi byl
chtěla jsem věřit, že láska je krásná
a užít si těch nejsmilnějších chvil

chtěla jsem, ano chtěla
a na smutek jsem zapoměla
a lež, jež z lásky krutě čněla
tě jsem s vírou neviděla

spatřila jsem v tobě anděla
a že jen tebe chci jsem věděla
a ty jsi myslel že jsem mmilovat jsem nechtěla
tak ted tu sedím, smutná, tvá a osamělá

proč jsi se měl vzdal ?
proč jsi nebojoval ?
proč jsi mi lásku vzal ?
proč jsi mne nemiloval ?

prosím proč ? odpověz na otázku primitivní
proč nemám už nadhled, ptačí, perspektivní ?
proč mlčíš když se ptám ?
proč odpovědi se nedočkám...

milovala jsem
každý den
každou vteřinu
tak řekni proč ! já ti prominu...

ted opuštěna pod oltářem
chtěla bych ti říct
děláš ze mě samotáře,
miluji tě
a už nic...
Autor Likynka, 28.03.2009
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí