Pro Kačenku

Pro Kačenku

Anotace: Pro jedno z mála Sluníček :-*

Kanou slzy, stružky minulosti bdící,
ach, k čertu se vzpomínkou na lásku,
čokoládovou vílu, na dívku s pomeranči.
Elipsa rtů, jež krouží vzduchoprázdnem
nechce odplout do snů,
kde dívka Zapomnění čeká na tvou náruč.
Andělem jest, či jen přízrakem dalším?
Autor ringil-suky, 28.03.2009
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: kejtyyy, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, líbí se mi to...

28.03.2009 23:09:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí