Pouta

Pouta

Anotace: Každý zná ten pocit, kdy už je pozdě.....

Krásná je to představa
že mě krásná žena spoutá
ale je v tom i obava
mám si nechat dát pouta
bohužel než přešla obava
nezůstala žádná co mě spoutá
zůstala jen představa
a v rukou prázdná pouta..
Autor Nola77, 20.10.2004
Přečteno 700x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí