Cassanova

Cassanova

Anotace: Sami usudte

Sbírka: Casanova

1. Mám city velmi zmatené

Láskou všechno tak zmatené

Jednou ji mám rád

Jednou jen kamarád.



2. Vím ale jedno určitě

Nechci lásku a říkám uhnite

Chtěl bych každou a nejsem nymfoman

Zas na druhou stranu chci být raděj sám.



3. Vždycky jsem nechtěl a stejně podvedl

Každou co jsem chtěl sem opravdu svedl

Pak se našla ta nej

A já jako vždy byl zlej.



4. Chci se zbavit této vlastnosti

Před svou holkou už nechci tajnosti

Bohužel vím že podvedu zas a znova

Nepomůžou mi ani v básni slova.



5. Vím že další holka co zklamu

Bude z dálky a né z mého klanu

Má parta už mě zná

A ví že mi neodolá ani carevna.



6. Nejsem žádný casanova

A stejně se chytnou na mí slova

Nevinný usměv na tváři

Se vždy v jejích očích rozzáří.



7. Pak už jde všechno lehce

Skočila na to a už mě chce

Je to horší jak rakovina

Chce mě aj bohátá a to jsem spodina.



8. Už toho moru se potřebuju zbavit

Už nechci každou sbalit

Už sem na to přišel

Pomůže mi krutý trest bičem.
Autor J4Y, 31.03.2009
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí