když

když

Anotace: ....

když...
srdce se ti láme
když...
svatý otec řekne amen
chtíc...
ať polibek si dáme
tak...
srdce se mění v kámen
když...
v duši máš tak pusto
když...
slz je příliž mnoho
když...
nevěříš? tak zkus to
cítíš?...
ta bolest to je ono
když...
mrazí tě silně v zádech
když...
moc potí se ti ruce
chceš...
od života nový nádech
srdce...
buší tak moc prudce
zapomeň...
na všechno špatné
pamatuj...
láska je čaroděj
vzpomínky...
jsou pro tebe hodnotné
pritom...
neukradne je žádný zloděj!
Autor najrob7410, 31.03.2009
Přečteno 480x
Tipy 6
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Anne Leyyd, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Originální a zajímavá.

01.04.2009 19:17:00 | Anne Leyyd

Kde se tohle vzalo
v jeden den se stalo?
Je to vůbec možné
věřit snad v nemožné?
Jak mě můžeš milovat
a mě vůbec nepoznat?
Jak se tohle stalo
kde se to v nás vzalo?

P.S.Sice trochu nemotorné, ale nelze to říct jinak.

01.04.2009 11:49:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí