Chvilka s první láskou

Chvilka s první láskou

Anotace: O hezké chvilce nás dvou :-))

Jsi tu! Jsme chvíli sami.
Ty se mě dotýkáš svou něžnou dlaní.
Náš pohled očí jednotně říká:
"První láska opravdu nezaniká!"

Dychtivé rty se letmo setkají,
pocity naplno říci se nedají.
Už nejsi jen TY a JÁ,
už každý z nás jsme vlastně dva.

A tak zůstaneme se svými city,
ukrytými hluboko v duši jako kdysi.
Již nemůžeme dělat, co bychom chtěli,
aby druzí kvůli nám netrpěli.

I za tu kapičku štěstí živote dík,
kež by jich bylo stále víc a víc!
Autor Dalimila, 17.06.2004
Přečteno 1704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí