Je tu,ale pak možná zmizí

Je tu,ale pak možná zmizí

Anotace: z vlastní zkušenosti..nejsem tím ani zklamaná,protože vím,že je to prostě tak..

Už nevím jak dál
a co dělat mám.
Láska mě zaslepila,
však brzy nám vymizela.
Dostavila se k nám nuda
a s nudou taky pruda.
S prudou láska odchází.
Přátelství teď přichází.
Nelze to spolu srovnávat,
však alespoň budem se vídávat.
A tak z přátelství
nenávist pomalu se stává,
A jediné poselství
nám celý svět dává.
Že je snámi zle,
že lze to řešit rozchodem.
A tak nakonec přehlížím Tě
a zároveň miluji Tě!
Autor Markeťák713, 03.04.2009
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurora., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já už se lekla... strašně lekla... hrozně moc!!!

04.04.2009 21:17:00 | Jamesow

co dělat?
když miluješ
neohlížet
nevzpomínat

04.04.2009 18:55:00 | Radek.oslov.Šafárik

ale Jamesovku..to přece není o mém stávajícím:D to je jen obecně..

03.04.2009 21:44:00 | Markeťák713

takhle brzy? to mě mrzí..

03.04.2009 20:20:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí