Oheň

Oheň

Anotace: .... pro toho, který ví....

Pro Tvoje nádherné oči
Můj svět pro dnešek se točí
Sejmi ze mě moje hoře
Ubytuj se v mojí noře
Budu Tvůj svět,
Ke kterému rád se vracíš,
Ta, co získáváš
A ta, co ztrácíš…

Dám Ti lásku se strachem,
Pochyby, jež do mě ryjí,
Srdce pokryté prachem
A dotyky, které se chvějí.

Vezmi, co Ti nabízím
A dej mi něco na oplátku –
Já dám srdce,
Které stejnak
Neprotlačím do pár řádků…

Dávám něhu, vášeň, vztek i slzy,
Dám Ti pocity, které hřejí,
I Ty, které Tě hloubkou zmrazí…

Nevím proč – právě o Tobě se mi zdává,
Třeba jsem pro Tebe ta pravá…

Oči, které pouhým pohledem mne svádí,
Dlaně, které po vlasech mne hladí,
Jsi pro mne víc, než o čem se mi mohlo zdát –
Tak ten oheň nechám vzplát….
Autor Ammazonic, 06.04.2009
Přečteno 426x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, nejsembásník, labuť, NikitaNikaT., Mbonita, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí