Milovat je jako...

Milovat je jako...

Anotace: bludná změť krásných přeludů...Nikol Autratová,29/01/2009, 9:48,*for eL*

Milovat je jako
Snít,
Ale přitom bdít.
Milovat je jako
Odmítat,
Ale přitom chtít.
Milovat je jako brečet,
Ale přitom se smát.
Milovat je jako
Vážně žít,
Ale přitom si hrát,
Milovat je jako
Trápit se,
Ale přitom být šťastný.
Milovat je jako
Žít každým dnem,
Ale přitom všechny nejsou krásný.
Milovat je jako
Lítat,
Ale přitom stát pevně na zemi,
Milovat je jako
Bát se,
Ale doufat, že se to nikdy nezmění.
Milovat je jako
Říkat si vše,
Ale přitom mít tajný sny.
Milovat je jako
Ty a já,
Ale přitom jsme my.
Autor squatt, 07.04.2009
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Petbab, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Milovat moc lidí neumí .)

07.04.2009 17:07:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí