Zavři oči

Zavři oči

Anotace: Pro Nikolku...

Krev malá, tichá, usychá a nevzdychá,
pod křivkou tvého těla, ruka má mi uletěla.

Lež klidně a nezhasínej,
rty se semkly v jeden plamen,
lež klidně a nenapínej.

Tvým prstem kreslím svět, pocitů, slov, lásky změť,
opři se zády, zatlač smích,
tlukot srdce náhle ztich.

Na šíji ti kráčí slunce, tak tiše, tak hebounce.
Na klíční kosti, vnimáš mé něžnosti,
bez šarvátek, bez ostychu, potápím se na tvém břichu,
konečky prstů hrají jazz a naše těla mají ples.

Hřeš se mnou než pohltí nás zem,
všechno byl jen v mé hlavě sen.
Autor Maťa, 07.04.2009
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Bíša, Holis, jedam, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbila se mi:-)

15.12.2012 16:59:18 | Robin Marnolli

Hezonká, moc:ST

14.04.2009 19:10:00 | Holis

Škodaže jen sen, ale moc hezký.

07.04.2009 18:51:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí