Černé srdce

Černé srdce

Anotace: Sice o lásce, ale o té, která hory nepřenáší....

Kdykoli tě vidím, já nechci tě znát,
nechci, nesmím tě milovat.

na tebe myslím s nechutí, trpce,
jak tma černé, v těle schováváš srdce,

jak nejhlubší tůně, propadá se tmou,
už nikdy nechci býti s tebou,

už nikdy na tě nevzpomenu více,
když tak kruté a zlé je tvé černé srdce
Autor kokkki, 08.04.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí