Parný jarní den

Parný jarní den

Anotace: Tak tohle jsem složil dnešní odpoledne v čekárně pro svojí lásku,která je pro mě tím nejdůležitějším na světě a nemohu bez ní žít.Děkuji jí za vše co pro mě dělá a že mě dává chut do dalších dní.Deni tak to je pro tebe a pro všechny zamilované lidičky....

Slunce už zapadlo za kopci v dálce,
já ptám se dál všech dopisů v schránce,
kam zmizela ta láska co umí život všem dát,
prý si mám nechat o ní celou noc zdát.

Že vléváš život do mých křehkých žil,
dáváš mi všechno o čem jsem kdy snil,
bolestný smutek,nežný dětský smích,
příliš velkou lásku i tajemný hřích.

Chtěl bych s tebou do rána být,
proč musíš vždycky tak brzo jít.
Nemám komu dlouhé vlásky splétat,
a něžná slůvka do ouška šeptat.

Vím,že ráno opět tiše přijdeš,
do mých snů se tajně vkradeš,
toužíš sladký polibek mi dát,
a pak už se jen tiše smát.
Autor Lord Aragorn, 08.04.2009
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Medvídek@..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí