Klubní nedorozumění

Klubní nedorozumění

Anotace: ...k tomu La Grange ročník 1980...

Ve třech z ucha do ucha větách
jsme tam kde bychom být měli
necítíš tak trochu strach?
Vše daleko jak neděle v pondělí.

"tehle DJ - prostě veteš!"
"neznáme se odněkud?"
"co pro dnešní večer piješ?"
"v kalhotech mě drobet tlačí úd"
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Aurora., sophia92, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí