Usínání

Usínání

Anotace: Když každý večer usínáš...

Sbírka: Jsem tu jen pro tebe...

Když očká svá zavíráš,
to jen svou skrýš hledáš.
Já dívám se na tebe,
jak pohlcuje tě nebe.
Teď sladce spíš a sníš svůj sen,
o tom že přijde lepší den.
Ležím vedle tebe
a jemně zývám,
přitom se na tebe s láskou dívám.
Já chci jen ti říct,
že jen o tobě si snít.
Ten krásný sen,
kde jen my dva budem.
Autor Wolfindark, 10.04.2009
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná moc Michaela

11.04.2009 20:35:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí