Lásko

Lásko

Anotace: Každým dnem o tebe přicházím..

Sbírka: Jsem tu jen pro tebe...

Mám ústa plné smíchu,
to jen toužím po dotyku.
Až přivineš se ke mně
a já k tobě.
Ty řekneš, že patřím jen tobě.
Chybí mi tvé dotyky,
chci zase cítit tvé polibky.
Mé slzy už jsou pryč
a snad někdy najdu k tvému srdci klíč.
Každé ráno svítá,
novou chvilku pro mě skýtá.
Když slunce se ztrácí,
mě nutí to k pláči.
zas uběhl další den,
kdy já přicházím o tebe jen.
Ted píšu mezi řádky,
že chci tě zpátky.
Ať nekončí náš sen,
kdy ztrácím se v tobě jen.
Autor Wolfindark, 10.04.2009
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí