Čarodějka

Čarodějka

Anotace: Láska je mocná čarodějka...

Sbírka: Jsem tu jen pro tebe...

Kdybych čarodějka byla,
v těžkých chvílích, úsměv na rtech bych ti vykouzlila.
Zahřála tvé srdíčko
a cítila jak maličko,
a přitom naprosto, ty ve mně se ztrácíš
a zase se z krajin snů vracíš.
Tvé kroky jsou pro mne stopy,
které mě vždy vedly.
Já chci jen na chviličku,
zapsat se v tvém srdíčku.
Nyvždy my bychom spolu byly
a nikdy se neopustily.
To když přivineš mě k sobě,
připadámi, že jsi tady kvůli mě a já kvůli tobě.
Autor Wolfindark, 12.04.2009
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma, Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí