Už ne

Už ne

Anotace: Někdy prostě už nemáte zájem. Zklamaní jste byli, teď je už někdo jiný...

Láska ani bolest mezi námi není,
přesto myšlenka na tebe příjemná mi není.

Jsem z tebe nervózní,
jsem z tebe nesvá,
uvnitř už tuším,
že něco se chystá.

Předehra tohle je a já to vím,
do téhle řeky však už nevkročím.
Jednou to stačilo, bylo toho dost,
dodnes mám na sebe za to tu zlost.

Sbohem Ti dávám,
šátečkem mávám...

Nechci Tě znát, nechci Tě mít,
pochop už, že teď mi je líp!
Autor Tempera, 13.04.2009
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí