Pohřeb

Pohřeb

Anotace: když se sny střetnou s realitou... pro ty jednodušší: když bezmezně milujete a protějšek vám řekne, že se do vás nedokáže pořádně zamilovat

padaly slzy
padaly slzy mé
láskou spálené
a bolavé

pohřbívám naději
a dávám ji rozloučení
co má být dál
když naděje umírá poslední

srdce zlomené
v hmoždíři rozdrcené
láskou spálené
a bolavé

proč jsem naivní
když štěstí se objeví
slepý a bez duše
topím se tiše

pohřbívám naději
a prosím,
pohřběte mě později
až upadnu v zapomnění
Autor kobylamamalybok, 15.04.2009
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí