Nekonečnost

Nekonečnost

Anotace: zoufalé čekání na odpověd

když vteřiny trvají hodiny
hodiny jako dny
a dny celou věčnost

jako čekání na Godota
absurdně směšné
naivně teskné

bez naděje
čekám u okna na vysvobození
i když vím
že se nedočkám zazvonění

přes to všechno doufám:
vše ještě není ztracené

ale co to plácám

jen si tu zoufám
a je to bolestné
Autor kobylamamalybok, 15.04.2009
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí