ve splínu

ve splínu

Anotace: ... je prý stín ...

.
opět se zalyká
trylků pár
zalkalo
zhluboka

ve strunách
náladu ztratila
až se ptá
na cestu

znala ji
bez žalu
poslepu
zpívala

to jen dnes
přes slzy
zahlédla
včerejší naději

do ticha dvou tónů
nesměle přidala
k sopránu
třetí hlas

a já teď konejším
v akordech
snadnějších
dlouhou šíj

pohladím
přitisknu
její bok
na svůj klín

z paměti
do prstů
vykreslím
ten svůj splín

nad ránem
znavená
zesláble
dohraje

španělu
políbím
předlouze
vestoje

a v pozdní
hodinu
do stínů
s úklonou

pohlédnu
.
Autor a_tao, 18.04.2009
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: Lota, Holis, Marupiara, labuť, spare, Tacca, mamina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve splínu je stín
ve slunci je stín

jen tma nemá stín
a ve tmě se žít nedá

26.04.2009 23:48:00 | Lota

talentu
nemaje
posílám
španěle
obdiv své
šalmaje
...

21.04.2009 12:20:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí