Sonet z pouště

Sonet z pouště

Anotace: znate ten pocit kdyzvas nekdo vysava do morku kosti?

Sbírka: Sonety lásky

Sonet z pouště

Vysoušíš mé nitro,
mou duši i mou krev.
Přežiji-li další jitro,
třeba mě přejde hněv.

Nemohu se zachránit
ze spárů objetí tvého.
Nemohu i já z tebe pít,
bych zachránila citu svého.

Až si zvyknu na tvůj žár,
budu součástí tvých spár,
přizpůsobím se tobě.

Musím jen tvou vášeň přijímat
a stejnou i já tobě dávat,
pak budu žít v tvé době.
Autor Juřinka, 19.04.2009
Přečteno 479x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí