Hráz ...

Hráz ...

Anotace: Byli dva a měli jen jedno srdce..

Stáli spolu na hrázi a jejich pohledy
se střetávaly na vodní hladině.
Přemýšleli o společné budoucnosti
a okolní svět se tvářil tak nevinně..

Pozorovali vodu,
její hladinu čeřil jen vlasec rybáře.
Stáli bok po boku,
srdcem u posvátného oltáře…

Milovali se,
jejich láska byla jejich bohatstvím..
Dvě srdce, která bila ve stejném rytmu…
Okolní svět na ně však vrhal svůj stín…
Autor batůžek na motorku, 19.04.2009
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Stoneman, Házté, Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST !

19.04.2009 22:27:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí