Voják

Voják

Anotace: nic lepšího mě teď nenapadá

Raněný voják leží v poli,
to že už neuvidí svou milou ho strašně bolí.
A tak sténá slzy roní,
že chtěl žít jenom pro ní.

A ona za kopci a lesi,
zahýbá svému vojáku tam kdesi.
A on do poslední chvíle myslel na ní dál,
jak rád ji líbal jak rád se s ní smál
Autor LIrds, 19.04.2009
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí