Neuhýbám

Neuhýbám

Anotace: Miluji...

Už neuhýbám
Třesu se a Ty jsi mi blíž a blíž
Že chci být s Tebou
Vážím si Tě
Miluji Tě
Už to víš

Že moje oči něhou planou
a že mi dáváš sebe
nedokážu už ani dýchat
..víš, miluji Tebe…

Já myslela, že láska není –
A jeden muž to rázem změní,
Polibky Tvé k životu mi stačí
Už vím, že Tebe mám nejradši,
já rozhodla se – čím dostal jsi mé srdce,
které teď tak buší – prudce?

Nehraji už temné hry, co lidská srdce ničí –
Odevzdávám se Ti zcela, cítím, že jsem něčí…

A závazek? Já si v něm libuji
A sama pro sebe si slibuji
Že s Tebou budu snít,
Poddám se Ti, budu žít
A dám Ti vše – já dám Ti sebe,
Dám Ti ráj, podporu, nebe,
Sílu, víru, věrnost, city –
Pro mě nejvíc, Ty víš, jsi Ty…
Autor Ammazonic, 20.04.2009
Přečteno 444x
Tipy 9
Poslední tipující: JAZBY, NikitaNikaT., Bíša, Fighting Dreamer, enigman, Kallkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí