Lásko

Lásko

Anotace: ..lásce stačí málo

Paprsek slunce chci ti dát
Kapku deště na tvou tvář
Závan větru do tvých vlasů
Kousek duhy kolem pasu
Ranní rosu Hvězdné nebe
Vločku sněhu i když zebe
Šaty tkané z tajných přání
Obléknu tě do svých dlaní
Autor jupiter, 21.04.2009
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí