Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: Domína

Potkalo mě štěstí,
řeklo uhni a šlo dál
a jen tak se smutně podíval.
Byla jsem dost zklamaná,
ale asi to tak má být,
nevěděla jsem co na to říct.
Zlomil mi srdce
to už nikdo neslepí,
bál se citů,
tak to zabolí.
Autor Domína, 21.04.2009
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí