V pelíšku

V pelíšku

Anotace: zamilovaná slátaninka...

Když zavřu oči a přes sebe přetáhnu měkounkou deku,
sbalím se do klubíčka a v tichounkém breku,
začínám snít.
Když první krok do snu učiním a reálno mi zmizí v dáli,
jako kdyby mě k tobě kouzelné síly hned táhly,
v duši mám klid.
Když nejsi se mnou, já jako bych nebyla,
ty jsi můj andílek co žije v nebi a
zve mě k sobě.
Když mě pak v náručí nádherně mačkáš a já úplně ztrácím dech
tváře mám v ohni a běhá mi mráz po zádech,
patřím jen tobě.
Jsi můj rozpálený letní den i mrazivá zimní noc,
jsi superman co přiletí když křičím o pomoc,
jsi moje všechno.
Rouhám se výkřiky extáze, když ostatní spí,
cítím tvůj tep od první chvíle do poslední,
opovaž se změknout...
Autor sisounek, 21.04.2009
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí