Zmatek

Zmatek

Anotace: -....-

Pálí

zmatek

v bolesti uzavřená
smích mrtvých duší
ne každému sluší

dotknout se ohně a spálit se zcela
než jsem do něj vstoupila,
byla jusem už skoro celá

a odejít spálená
zmatená a zraněná

duše jako poklad v ohře
utopená
samé moře

oceán a pustá stráň
osude můj
dál mne chraň

střež mne duševní bolesti
a ukaž schody ke štěstí

chci spadnout
spadnout dolů z nebe
a nelétat kolem Tebe

jako anděl
co srdce Ti vzal
jako ďábel, co o Tebe stál..

Milovat
ale nenechat být
nezkoušet přežívat..
zkoušet žít..
Autor Ammazonic, 25.04.2009
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, JAZBY, Bíša, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je něčím jiná, zaujala :)

25.04.2009 15:36:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí