S pocitem viny...

S pocitem viny...

Anotace: Ani nevím, co k tomu říct...

S pocitem viny
se tě naposledy zeptám
jestli je ti už fajn
a zda tě nebolí
ranní vstávání
když vidíš
prázdný místo
vedle sebe

Jak tě zebou záda
beze mě
a prstoklady
ti doznívaj
dnes žádný
krok sun krok
nebude

Ještě mě slyšíš
ve svý koupelně?
Je tam pořád
cítit můj šampón?
Ještě tě rozčilují
moje vlasy
ve vaně?

S pocitem viny
budu usínat
bez tebe
a bude mi jedno
že tě to mrzí

Ona tě utěší, ne?
Autor Lacosta1, 26.04.2009
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Bíša, Kapka, kikis, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé,ale kouzelné

26.04.2009 18:14:00 | Radek.oslov.Šafárik

njn na lasku je treba dvou , tri sou moc :(

26.04.2009 12:48:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí